Vinsten mot Värnamo förra lördagen gav ytterligare energi och självförtroende. BoIS-laget har en träningsvecka bakom sig med full fokus på sitt eget spel. — Vi har jobbat på och hela tiden fokuserat på vårt eget spel, precis som vanligt, sa Agim efter torsdagsträningen.

Efter sura poängtapp mot Degerfors och Örgryte höll BoIS undan senast och vann mot Värnamo med 2-0. Efterlängtad seger och en skjuts uppåt i tabellen. En bit in i serien sker inga större överraskningar i det dagliga arbetet. Genomgång av senaste matchen, fortsätta jobba med egna spelet med utrymme för extra fokus på vissa detaljer.

— Vi har fokuserat på vårt eget spel, precis som vi gjort hela tiden. Vi har haft videogenomgång av senaste matchen och vi har snackat om att vi behöver komma upp i högre tempo. Vi måste också ha mer tålamod, inte hela tiden stressa utan i stället försöka vänta in våra lägen. Man behöver inte hela tiden gå framåt och anfalla till varje pris, funderade Agim efter träning i solsken och på gränsen till sommartemperatur.

Filip Pivkovski återkommer efter avstängning, annars sker inga förändringar kring matchtruppen.

— Vi kommer prata lite mer om Varberg, men vi har redan gått igenom hur vi ska komma runt dem, vilka ytor vi vill hitta, tänker Agim kring motståndarna men betonar hela tiden att det är det egna spelet och vad man själva ska göra, som är i fokus.

Joakim Perssons Varberg har inlett med två vinster och tre förluster, där segrarna kommit mot Jönköping (hemma) och Frej (borta).

BoIS trupp:

Viktor Noring, Amr Kaddoura, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Viktor Svensson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Monday Samuel, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Bahrudin Atajic, Filip Pivkovski, Granit Stagova, Edafe Egbedi, Adi Nalic, Karim Sadat, Sean Ugo Okoli och Kevin Jensen.

Avspark på Påskbergsvallen 15:00 i morgon söndag.

Text
  • David Jönsson