Vi förväntar oss den bästa publiksiffran sedan den Allsvenska sejouren och därmed även betydligt mer trafik runt IP än vanligt. Här är några tips för både hemma- och bortafans som ska ta sig till IP på tisdag. 

Alla åskådare som kan uppmanas att lämna bilen hemma. Busslinje 84 går via både Landskrona Station och Landskrona centrum och det finns dessutom goda möjligheter att cykla eller promenera till IP i vårvädret.

Bil och parkering
Bilister som kommer från Landskrona Norra hänvisas ta Hälsingborgsvägen – Tullstorpsvägen – Stenorsvägen – Emaljgatan – Idrottsvägen. Parkering kommer finnas längs med Idrottsvägen och den hänvisade vägen in till Landskrona IP kommer att vara skyltad. Se även bild längst ned i artikeln.  Vi uppmanar alla bilkörande bortasupportrar att använda denna väg då det är det smidigaste sättet att ta sig till arenans bortasektion.

De ordinarie parkeringsytorna vid Landskrona IP hänvisas framförallt till hemmasupportrar.

Anländ i god tid
Vare sig du kommer med bil, cykel, promenerandes eller med kollektivtrafik uppmanar vi samtliga åskådare att anlända i god tid. Vi förväntar oss mycket trafik runt om IP vilket kan fördröja parkeringstiden. Dessutom kommer samtliga åskådare att visiteras vid ingångarna vilket kan fördröja insläppet. Kom alltså därför i god tid även om du inte tar bilen till IP. Insläppet öppnar 17.30.

Välkomna på fotbollsfest på tisdag!