Nedan följer uppdaterad publikinformation inför derbyt med entréinformation, väganvisningar samt utmärkta parkeringsplatser runt Landskrona IP under kvällens match.

Alla åskådare som kan uppmanas att lämna bilen hemma. Busslinje 84 går via både Landskrona Station och Landskrona centrum och det finns dessutom goda möjligheter att cykla eller promenera till IP i vårvädret.

Entréer
Ordinarie entréer gäller för hemmastå och sittplats. Entré till bortaståplats finns längs idrottsvägen (se bild nedan).

Köra till Landskrona IP
Bilister som kommer från Landskrona Norra hänvisas ta Hälsingborgsvägen – Tullstorpsvägen – Stenorsvägen – Emaljgatan – Idrottsvägen.  Se även bild längst ned i artikeln.  Vi uppmanar alla bilkörande bortasupportrar att använda denna väg då det är det smidigaste sättet att ta sig till arenans bortasektion.

Parkering
Det kommer finnas 4 st större parkeringar för åskådare. Se bild längst ned i artikeln. Samtliga parkeringsytor är bemannade med personal som dirigerar parkering.

  • Ordinarie parkeringsyta framför Landskrona IP.
  • Grönområde intill den ordinarie parkeringsytan (gamla skateparken).
  • Pilängstorget.
  • Gräsmatta mitt emot gamla Gullstrandsskolan.

Anländ i god tid
Vare sig du kommer med bil, cykel, promenerandes eller med kollektivtrafik uppmanar vi samtliga åskådare att anlända i god tid. Vi förväntar oss mycket trafik runt om IP vilket kan fördröja parkeringstiden. Dessutom kommer samtliga åskådare att visiteras vid ingångarna vilket kan fördröja insläppet. Kom alltså därför i god tid även om du inte tar bilen till IP.

Insläppet öppnar 17.30.

Välkomna till kvällens derbyfest!