Vi från Landskrona BoIS vill rikta ett stort tack till alla som medverkade till att göra gårdagen till en riktig fest! Många, många volontärer har varit inblandade och gjort ovärderliga insatser under såväl förberedelser som under själva matcharrangemanget. Vi vill rikta ett särskilt tack till FK Besa, IK Wormo och Landskrona Falcons som ställde upp med folk. Givetvis vill vi också tack all publik som slöt upp – underbart att se ett välfyllt och svartvitt IP igen.

Vi vill också passa på att återigen nämna stadens handlare som erbjuder 10 % rabatt till alla som uppvisar matchbiljett från derbyt (eller årskort) till och med lördag. Detta gäller hos följande aktörer:

Akademibokhandeln
Flizans te och kaffe
Glasorama (enbart på konstmaterial)
Härliga under
Olofsson
Påulanders design
Royal design
Scorett
Smakfullt
Speaker´s Corner
Petras Mode

Heja Landskrona – Heja BoIS!

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Landskrona Stad
Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS