BoISare ringer till företag

Skolans Dag är en fotbollsfest då Landskrona BoIS åker runt till skolorna i kommunen och träffar barnen, spelar fotboll, berättar om hur det är att vara fotbollsspelare och delar ut biljetter till matchen mot GAIS den 3 juni. 

Dagen finansieras genom att företagare bidrar med några kronor per åskådare i sponsring.
Normalt sett kommer det ca 4000 personer på Skolans dag vilket innebär att om ditt företag sponsrar med exempelvis två kronor så bidrar ni med 8000 kronor och om ditt företag sponsrar med 4 kronor så bidrar du med 16 000 kronor men publiksiffran avgör exakt vad sponsringen blir.

Skolans Dag ingår som en viktig punkt i Landskrona BoIS handlingsplan för att återställa det egna kapitalet från -2,5 miljoner till 0 kronor innan den 31 december 2018. Vi hoppas att detta är ett tillfälle där vi lyckas nå många nya sponsorer som har möjlighet att göra en engångsinsats för klubben och vara med och bidra till att vi klarar elitlicensen.

I eftermiddag kommer därför ett stort BoIS-gäng samlas i restaurangen för att kontakta partners till Skolans Dag. Vi kommer att ringa till alla stora och medelstora företag i Landskrona men även mindre företag och privatpersoner är välkomna att ringa in. Hela dagen kommer att sändas live på BoIS Facebook från kl 13 där ni kommer kunna följa kansli, styrelse och spelartrupp när de pratar med alla fantastiska företagare i Landskrona med omnejd. Vem vet, kanske väntar ett samtal från just din favoritspelare.

Vill ni ringa in och prata med Agim eller en spelare så kommer de även bemanna vår växeltelefon från kl 13. Dem når ni på: 0733-922595

Följande laguppställning kommer kontakta Er företag idag torsdag:
A-laget:
Agim Sopi
Philip Andersson
Alex Tkacz
Måns Ekvall
Adi Nalic
Dennis Olofsson
Granit Stagova
Filip Pivkovski
Philip Ljung
Viktor Noring
Amr Kaddoura

Styrelsen:
Jonas Torines
Lennart Neander
Torgny Andersen

Kansliet:
Max Lundmark
Anders Lindfors
Bosse Holmqvist