Sommarvärme och klassiska antagonisten GAIS som motståndare.  Skolans Dag med utdelade matchbiljetter till alla Landskrona skolungdomar. Det är upplagd för en riktig folkfest på IP idag!
Under de senaste veckorna har våra A-lagspelare varit ute på Landskronas skolor. De har spelat fotboll med barnen och delat ut biljetter till matchen mot GAIS. I stort sett samtliga skolor i Landskrona har anmält sitt intresse för att få matchbiljetter vilket bäddar för många unga svartvita supportrar på plats idag.

Vi vill också passa på att påminna om att det finns möjlighet för barn att slå en straff på innerplan i Hemmakvälls Shootout i pausen och att det finns 300 BoIS-band (först till kvarn) att hämta i insläppet.

Stort tack till följande företag och personer som stöttat Skolans Dag:

[skolans-dag]