Landskrona BoIS kan idag presentera två st spännande A-lagsnyheter

Landskrona BoIS har tecknat lärlingskontrakt med spelarna Jakob Andersson och Martin Jönsson. De kom till BoIS under december 2017 efter några år i Malmö FF´s akademiverksamhet. De har sedan april tränat kontinuerligt med A-truppen.

– Nu ser vi framemot att följa deras utveckling och prestationer i en stark träningsmiljö där de redan visat framfötterna, säger Sportchef Peter Swärdh.

Dessutom har Landskrona idag ingått ett utvecklingsavtal tillsammans med Trelleborgs FF som innebär att BoIS har möjlighet att låna spelare från TFF under 2018. Avtalet har tecknats för att skapa en sportslig backup, samt erbjuda utvecklingsmöjligheter för berörda spelare.

I nuläget är det målvakten Merlin Nuhanovic som har en möjlighet att representera både Trelleborgs FF och  Landskrona BoIS i tävlingsmatcher för A-laget.

– Vi har haft en bra dialog med TFF och nu hoppas vi kunna hitta gemensamma möjligheter där både spelare och klubbar blir vinnare. När säsongen är slut kommer vi utvärdera avtalet för att se om det blir en förlängning, säger Peter Swärdh.