Landskrona BoIS och Öresundsgymnasiet har idag tecknat ett treårigt samarbetsavtal. BoIS kommer från höstterminen 2018 att ansvara för gymnasiets NIU-verksamhet på fotbollssidan

– Vi är mycket glada över att inleda ett samarbete med Öresundsgymnasiet och ser det som en oerhört viktig del i utvecklingen av vår ungdomsverksamhet , säger klubbchef Max Lundmark.

BoIS och gymnasiet har även tidigare haft liknande upplägg kring skolans fotbollsverksamhet vilket nu återupptas efter ett par år utan samarbete.

– Ett samarbete med Landskrona BoIS ser vi som väldigt fördelaktigt och kan förhoppningsvis bli ett lyft för hela vår fotbollsverksamhet redan i höst”, säger biträdande rektor på Öresundsgymnasiet Pernilla Ripa och ansvarig för idrottsgymnasiet.

Arbetet med gymnasieverksamheten börjar omedelbart och BoIS Sportchef Peter Swärdh ser potential i samarbetet, framförallt på ungdomssidan.

– Vi ser fram emot ett samarbete som ska stärka Landskrona BoIS akademiverksamhet samt långsiktigt utveckla fotbollsprofilen på Öresundsgymnasiet, säger Peter.

En ansvarig ledare kommer att presenteras inom kort. Så länge kan frågor eller intresseanmälningar från elever skickas till:

Öresundsgymnasiet
Conny Hindemith
0709-75 16 11
conny.hindemith@landskrona.se

Landskrona BoIS
Max Lundmark
max.lundmark@landskronabois.com
0707-22 93 35