Efter 6 månader i tjänsten som Sportchef hos Landskrona BoIS väljer Peter Swärdh i samråd med styrelsen att avsluta sin tjänst.

– De ekonomiska förutsättningarna har kraftigt förändrats under min tid i föreningen vilket försvårar arbetet med de höga sportsliga ambitionerna. Då nya styrelsen har en annan plan avseende organisation kopplat till nuvarande finansiella läge, har jag med respekt för rådande situation gjort en överenskommelse med föreningen om att förkorta mitt avtal med Landskrona BoIS, säger Peter Swärdh.

– Det har varit en arbetsintensiv och spännande period i en förening med stort engagemang. Nu önskar jag ledare, spelare och supportrar stort lycka till i jakten på bra prestationer, säger Peter.

– Vi tackar Peter Swärdh för ett bra samarbete och en mycket professionell insats under hans tid hos oss, där han visat stor förståelse för föreningens ekonomiska situation, säger Urban Jansson ordförande i Landskrona BoIS.

Frågor hänvisas först och främst till Landskrona BoIS medlemsmöte idag, 25/6, kl 19:00 på Folkets Hus i Landskrona där mer information ges.