SM-veckan är i full gång i Landskrona och Helsingborg. I morgon, torsdag, spelas den första rundan av footgolfen på en nylagd bana kring Citadellet och BoIS kommer representeras av A-lagsspelarna Sadat Karim och Dennis Olofsson. 

Förutom Karim och Dennis så kommer Landskronasonen Jonas Olsson att delta och därför hoppas vi att många BoISare kommer ned och hejar på killarna under tävlingen.

Dessutom kommer BoIS-shopen finnas på plats nere vid Citadellområdet för sista chansen att köpa randiga souvenirer innan vi tar ett kortare sommaruppehåll. Representanter från BoIS styrelse och Zebrafonden kommer finnas på plats för de som vill snacka om det senaste kring randigt.

Footgolfen spelas på följande tider:

Torsdag 5 juli: Första kvalrundan. 9:00-12:00.

Fredag 6 juli: Finalrond. 10:30-14:00. Prisutdelning 16:00.

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Landskrona Stad
Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS