Landskrona BoIS är en fotbollsklubb med anor. Klubben bildades 1915, ligger på 15:e plats i den allsvenska maratontabellen och leder maratontabellen för Sveriges näst högsta serie. Klubben har ett allsvenskt stort silver och ett svenskt cupguld som främsta meriter. Innevarande säsong spelar Landskrona BoIS i Superettan. Klubben har ett kansli som leds av Klubbchef Max Lundmark. Ordförande är Urban Jansson. Akademichef Landskrona BoISEn ny inriktning för Landskrona BoIS ungdomsverksamhet är påbörjad och nu tar vi nästa steg genom att heltidsanställa en Akademichef. I Landskrona BoIS arbetar vi med individuell utveckling för att skapa morgondagens elitfotbollsspelare med målet att så många spelare som möjligt i representationslaget ska komma ifrån de egna leden.

För att nå dit behöver vi bland annat utveckla vår förberedande elitverksamhet och skaffa oss en bredare bas i knattefotbollen. Det fotbollsinriktade samhällsinitiativet ”Mötesplats IP”, där bland annat nattfotboll och tjejfotboll ingår, är ett annat viktigt fokusområde under kommande år.

Tjänstens omfattning är heltid och tillträdesdatum är 1 januari 2019.

Ansvarsområden Akademichef
·            Huvudansvarig för att bygga vidare och utveckla ungdomsorganisationen
·            Huvudansvarig för våra ungdomstränare och ungdomsledare
·            Vår brygga mellan ungdomsorganisationen och seniorverksamheten
·            Delaktig i genomförandet av BoIS samhällsinitiativ ”Mötesplats IP”

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av elit- och ungdomsfotboll som spelare och/eller ledare. Du ska ha utbildning på minst UEFA Pro eller UEFA Elite Youth A-nivå och vara väl förtrogen med svensk ungdomsfotboll.

För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, öppen, strukturerad, bra på att driva nätverk, handlingskraftig, prestigelös samt att du har förmåga att se och lyfta individer.

Vi erbjuder
Som Akademichef i Landskrona BoIS blir du en mycket viktig kugge i arbetet att etablera klubben som en av de ledande inom talangutveckling i Sverige. Klubbens varumärke är starkt och det finns ett mycket stort engagemang bland medlemmar, supportrar och samarbetspartners. På IP finns fantastiska träningsmöjligheter och hela området går in i en stark utvecklingsfas de närmsta åren. Vi är en dynamisk arbetsplats med engagerade anställda och ideella krafter som driver föreningen framåt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till Max Lundmark, max.lundmark@landskronabois.com. Vi tillämpar löpande intervjuer och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Kontaktpersoner
Max Lundmark, Klubbchef Landskrona BoIS
max.lundmark@landskronabois.com
070 – 77229335

Daniel Stålhammar, vice ordförande Landskrona BoIS
070-210 47 85