BoIS drog igång höstsäsongen för en vecka sedan, och med några rejäla träningspass i kroppen – och U21-match för några av killarna – väntar träningsmatch på lördag. Man får dock klara sig utan både Bahrudin Atajic och Dennis Olofsson. Båda spelarna har drabbats av körtelfeber och i Dennis fall räknar man med åtminstone två månaders frånvaro.

Dennis var med när träningen drog igång förra torsdagen, men har sedan dess tvingats avstå från träning.

— Minst två månaders vila är infon vi fått från läkaren, sedan får vi se hur det ser ut då, konstaterar Agim kring Dennis.

Bahrudin har också saknats under den veckan som träningen varit igång, och även där är alltså anledningen körtelfeber, något han ådrog sig tidigare under sommaren.

— När det gäller Bahrudin ska han få några provsvar i början på augusti, förhoppningsvis vet vi mer då, fortsätter Agim.

Delar av A-truppen deltog i U21-matchen mot Falkenberg i tisdags. Man förlorade med 2-0 efter två tidiga mål och de två provspelarna Michel Termanini och Ardian Berisha fick chansen att visa upp sig i backlinjen respektive anfallet.

— Det var väl en helt okej match. Det fanns saker som var bra, och en del saker som var mindre bra.

Både Berisha och Termaini var med och tränade under torsdagen, men de är inte aktuella för spel mot Lyngby på lördag. Laget tränar i morgon (fredag) 15:00 och vi återkommer då med matchtrupp med mera.

Text
  • David Jönsson