Tipsklubben 1915 är en helt ideell förening som startats upp för att stödja Landskrona BoIS och som lagets supportrar nu bjuds in till att deltaga i. Landskrona BoIS driver inte Tipsklubben utan det är supportrar till föreningen som tagit initiativet precis som man tidigare startat Zebrafonden.se

Idén är ganska enkel. Tipsklubben 1915 fungerar som ett vanligt andelsspel med spel via Svenska Spel på främst Stryktipset, men också Europatipset och Oddset.

60% av insatserna går till spelkassan och 40% skänks direkt till Landskrona BoIS. Av eventuella vinster går 70% tillbaka till deltagarna och 30% skänks till BoIS. BoIS får indirekt också stöd via Gräsroten då tipsklubbens spelkonto har Landskrona BoIS som vald förening.

– Under VM testade vi hur det fungerade med hemsida, arbetsbelastning och kontakt med deltagarna. Vi var ett mindre gäng på cirka 30 deltagare som köpte andelar och som drog in drygt 6500:- till Landskrona BoIS. Spel är ju spel och under första omgången hade vi lite stolpe ut på spelen och det blev som bäst två rundor med 12 rätt på Stryktipset. Nu känner vi oss redo att få med fler BoIS:are till att delta i tipsklubben säger en av initiativtagarna Anders Svensson.

– Vi drar igång till starten av Premier League och deadline för att delta i denna omgång är den 10 augusti. Andelarna kostar 400:- styck och omgången varar cirka en månad. Man kan givetvis köpa flera andelar fyller Björn Lundgren i som tillsammans med Jimmy Laursen och Benjamin Andersen utgör resten av gänget bakom Tipsklubben 1915.

Tipsklubben 1915 hittar ni på följande hemsida där ni också kan följa spelen och läsa mer om tipsklubben.

http://tipsklubben1915.se/

Tipsklubben 1915 finns även på Facebook och Twitter där en del löpande information läggs ut, men man behöver inte ha Facebook eller Twitter för att kunna delta utan allt kan följas via Tipsklubbens hemsida.