Det var en frustrerad BoIS-tränare som vi nådde timmen efter matchen.

– Ja det var mycket nerver därute i båda lagen och vi fick ju inte alls till samma spel som senast mot Gefle tyvärr. Vi började bra och efter 1-0 så kändes det att det här kan bli vår match. Men sen får de en snabb straff som jag tycker är fel. Pär Cederquist backar in i Alexander Tkacz som svarar med att hålla i. Jag tycker också vi skulle haft straff i slutet när Värnamos försvarare får bollen på armen och hindrar ett skott. Men det är inget att göra åt, domaren dömer.

– Efter kvitteringen tappar vi det greppet vi hade fått och sen är det en jämn och match rakt igenom med mycket ställningskrig och halvchanser. Vi har en bra period på slutet med tuff press men fick inte ut några riktigt klara chanser på det.

– Okine gör en jättebra match, spelar enkelt och vinner nästan allt mot en så tuff spelare som Pär Cederquist. Även Noor Zadran gör ett fint inhopp så det är en bra start av våra senaste nyförvärv.

– Eddie har ont över fotleden men vi vet inte hur allvarligt det är just nu. Adi Nalic fick en rejäl allergisk reaktion och har åkt till sjukhuset nu för kontroller. Vi vet inte alls vad det berodde på.

– Det är bara att ladda om snabbt. Vi har match redan på fredag och kan mycket bättre än idag avslutade Agim Sopi.

Text
  • Torgny Andersen
Foto
  • Bert Lundqvist