Joe Sise och Akram Mansour har tränat med A-laget under de senaste veckorna och nu står det klart att de båda skrivit på för BoIS under resten av höstsäsongen. 

– Båda värvningar finansierades externt och det innebär att vi fortfarande gör en relativt stor kostnadsbesparing under sommarfönstret.  Med de förutsättningar var det omöjligt att säga nej när Agim gjort bedömningen att Joe och Akram verkligen kan göra skillnad under hösten, säger Daniel Stålhammar, fotbollsansvarig i BoIS styrelse.

Huvudtränaren själv är glad att ha kunnat förstärka truppen ytterligare.

– Joe är en stark anfallare som trots sin längd har en bra teknik och en bra avslutsfot. Han har haft mycket skadebekymmer men har tränat privat under en tid och verkligen imponerat på träningarna sedan han kom hit, säger Agim Sopi.

BoIS-tränaren är också nöjd med dagens andra nyförvärv.

– Akram kan spela på flera offensiva mittfältspositioner och visade i Ängelholm att han är en poängspelare. Han är också en pådrivare vilket redan haft en positiv injektion på träningsplanen, kommenterar Agim.

Förhoppningsvis är båda nyförvärv redo att dra på sig den randiga tröjan redan på fredag när BoIS tar emot Degersfors hemma på IP kl 19:00. Det får du inte missa!