Större delen av BoIS-truppen körde ett träningspass på B-plan på Landskrona IP på måndagseftermiddagen.

Samtidigt hade U21-laget match i Göteborg mot Utsikten (förlust 5-0) där följande spelare från A-truppen deltog: Viktor Noring, Philip Ljung, Joe Sise, Akram Mansour, Noor Zadran, Jakob Andersson och Kevin Jensen.

— Tanken är ju att de ska få matchträning. Vissa har vi kommit överens om ska spela 60 minuter, några 90 minuter, sa Agim.

Resterande del av A-truppen minus Viktor Svensson och Edafe Egbedi tränade som sagt på B-plan. Edafe missade matchen mot Degerfors efter den smäll han fick på foten i matchen före. Viktor fick å sin sida en rejäl smäll i matchen mot Degerfors. De två körde egen träning i gymmet och Agim tror inte det ska vara någon större fara.

— De tränar själva i gymmet i dag och i morgon. Sedan tror jag de ska kunna vara tillbaka i full träning på torsdag, funderade Agim.

Måns Ekvall, som blev utbytt efter att ha fått en smäll mot huvudet i senaste matchen, tränade för fullt på måndagen.

I övrigt har man pratat en del om förlustmatchen i fredags mot Degerfors. Senare i veckan kommer man mer i detalj gå igenom sekvenser från matchen, samt fortsätta förberedelsen till söndagens match mot Helsingborg.

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson