Idag har Agim Sopi valt att ställa sin plats till förfogande som huvudtränare i Landskrona BoIS.

-Resultaten har inte varit tillräckliga och jag tar mitt ansvar för det så att BoIS får möjlighet att få in en ny röst under hösten, säger Agim.

– Jag har gjort allt jag kan för Landskrona BoIS och vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare och inte minst till våra fantastiska fans. Nu hoppas jag att laget får en nytändning och kan säkra Superettankontraktet. BoIS hör hemma i eliten, avslutar Agim.

-Det känns oerhört tråkigt att godkänna Agims uppsägning. Vi inser samtidigt att det har varit ett tungt år för Agim och att detta är det bästa beslutet för fortsättningen av säsongen, säger ordförande Urban Jansson.

Urban fortsätter.

-Agim har ett stort BoIS hjärta och har varit tydlig med att han inte kräver någon ekonomisk kompensation utan vill ge klubben möjlighet att vända den negativa trenden. Han har gjort en fantastisk insats i klubben och kommer för alltid ha en plats i BoIS-historien.

Nu väntar en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare på huvudtränarposten.

-Vi kommer prata med kandidater under de närmaste dagarna. Så länge leds laget utav Fahrudin Karisik och Mats Andersson, avslutar Urban.