Tipsklubben 1915 är en helt ideell förening som startats upp för att stödja Landskrona BoIS och som lagets supportrar bjuds in till att deltaga i. De två första omgångarna utav Tipsklubben 1915 har inneburit 20 284 kr till BoIS. 

– Tipsklubben är ett kul sätt för BoISare att stötta föreningen ekonomiskt samtidigt som man själv har chansen att dra hem storkovan tillsamamns med likasinnade randiga själar, säger en utav initiativtagarna Anders Svensson.

Upplägget är enkelt. Tipsklubben 1915 fungerar som ett vanligt andelsspel med spel via Svenska Spel på främst Stryktipset, men också Europatipset och Oddset. 60% av insatserna går till spelkassan och 40% skänks direkt till Landskrona BoIS. Av eventuella vinster går 70% tillbaka till deltagarna och 30% skänks till BoIS.

– De två första omgångarna har bl.a. resulterat i fyra frustrerande rundor med 12 rätt och totalt 20 284 kr till BoIS. Nu hoppas vi på full pott i tredje omgången vilket skulle innebära en rejäl hacka till både deltagarna och föreningen, säger Anders.

Deadline för att delta i denna omgång är på fredag den 21 september. Andelarna kostar 400:- styck och omgången varar cirka en månad.

Tipsklubben 1915 finns även på Facebook och Twitter där en del löpande information läggs ut, men man behöver inte ha Facebook eller Twitter för att kunna delta utan allt kan följas via Tipsklubbens hemsida.

Tipsklubben 1915 hittar ni på följande hemsida där ni också kan följa spelen och läsa mer om tipsklubben.

http://tipsklubben1915.se/

Landskrona BoIS driver inte Tipsklubben utan det är ett helt fristående supporterintiativ som vi i klubben är oerhört tacksamma för.