Nästa vecka ökar vi tempot både på och utanför planen. Två oerhört viktiga matcher väntar för A-laget och lagom till denna ödesvecka lanserar föreningen konceptet ”BoIS-hjälpen”. Vi tog ett snack med Klubbchef Max Lundmark för att höra vad som är på gång.

Vad är BoIS-hjälpen?
-En satsning för att hjälpa föreningen ekonomiskt där allmänheten kan buda hem unika BoIS-upplevelser och prylar. Allt sker via en auktionssida på landskronabois.com och veckan avslutas med att olika partners bjuder publiken på fri entré i hemmamatchen mot IK Frej.

Vad kommer auktioneras ut?
-Under nästa vecka kommer olika BoIS-upplevelser och prylar publiceras på en auktionssida på hemsidan. Exakt vad får ni veta på måndag 24/9 när BoIS-hjälpen drar igång men vi utlovar unika upplevelser som annars inte kan köpas för pengar.

Fri entré mot IK Frej, varför då?
-Vi behöver allt stöd vi kan få i säsongens kanske viktigaste match. Därför känns det riktigt kul att vi tillsammans med Landskrona Stad, Serneke, Mäklarhuset, Golf 3000, Jansson&Partner och Lokaltidningen kan bjuda på fri entré. Det kommer arrangeras aktiviteter för hela familjen på IP och vi hoppas att hela Landskrona sluter upp.

Hur gör de som ändå vill lösa inträde för att ge en extra peng till BoIS?
-Vi kommer återinföra Grindslanten för denna match och uppmana alla åskådare att swisha vad de tycker matchupplevelsen är värd. Dessutom kommer det finnas insamlingsbössor på plats vid entréerna. Om inget annat ger det laget ytterligare anledning göra publiken glad och att ta hem tre poäng.

Mer information om BoIS-hjälpen och Gratismatchen kommer att publiceras på hemsidan under de närmaste dagarna.