I morgon måndag startar BoIS-hjälpen som är en satsning för att stötta BoIS ekonomiskt genom att buda hem randiga upplevelser och prylar. På torsdag är det dags att öka trycket fram till matchen mot Frej på söndagen. Då livesänder BoIS-podden i form av videopodd på BoIS Facebook-kanal. På torsdag drar man igång sändningarna 19:00, på fredag 16:00, på lördag och söndag 13:00

– Från studion kommer vi såklart att följa och pusha för auktionerna under sändningen men det kommer också finnas möjlighet att delta på BoIS sociala medier och ställa frågor till de aktuella gästerna eller till oss i podden under sändningens gång, förklarar Jens Vighagen som är den som leder BoIS-podden.

Gästerna kommer främst att bestå av spelare och ledare i klubben.

– Spelare som är kopplade till någon form av auktion kommer vi såklart att prata extra med men vi ska också försöka ha med supportrar och andra personer i och runt BoIS, säger Jens som varken livepoddat eller varit programledare i bild live tidigare.

– Det kommer nog att bli lite nervöst men det ska gå bra. Att prata BoIS är sällan svårt avslutar Jens som tillsammans med Björn Wikström utgör den fasta ensemblen i podden