På söndag är det FRI ENTRÈ på Landskrona IP när BoIS tar emot IK Frej i den superviktiga matchen i Superettan. Matchen börjar kl. 15.00 och portarna till IP slåss upp 14.00. Marknadsansvarige Anders Lindfors förklarar hur det ligger till inför matchen och hur det är möjligt med fri entré!

Fri entré, hur går det ihop?

– Alla har inte möjlighet att gå på elitfotboll idag men det vill vi ändra på och ge alla chansen. I år är det Landskrona stad, Serneke, Mäklarhuset, Golf3000, Jansson & Partner samt Lokaltidningen som gått in och sponsrat matchen och gjort det möjligt för alla att uppleva gratis elitfotboll på plats på IP. Vi hoppas på stor uppslutning och ett starkt stöd vid den viktiga matchen!

Vad händer på IP denna dag?

– Förutom fri entré så blir det ett aktivitetsområde för barnfamiljer där man kan vinna fina priser. Området finns vid ståplatsingången och öppnar en timme innan avspark, alltså kl. 14.00!
Vi kommer att ha extra serveringsyta också och servera bland annat korv, hamburgare och churros.

Vad gäller med biljetter till matchen?

– För att komma in på sittplats måste man ha numrerad plats. Dessa kan man hämta i BoIS shopen fredagen den 28/9 mellan 12-16, eller matchdagen kl. 13-15. Det går också att hämta biljetter på Landskrona museum fr.o.m. tisdag eftermiddag (25/9). Ståplats är ju onumrerat så det är bara att komma i god innan matchstart på söndag!

Hur ser det ut med möjlighet att äta en bit söndagsmat innan match?

– Förutom extra serveringsyta med korv, hamburgare och churros så håller VIP-restaurangen öppen för företag som vanligt. Endast förbokade platser.

Dessutom har medlemmar och årskortsinnehavare möjlighet att äta en bit mat innan match, i vår VIP-bar under sittplatsläktaren. Detta måste förbokas och görs enklast via hemsidan, eller direkt här https://landskronabois.se/medlems-vip-bar/

Hur gör de som ändå vill lösa inträde för att ge en extra peng till BoIS?
– Vi kommer återinföra Grindslanten för denna match och uppmana alla åskådare att swisha vad de tycker matchupplevelsen är värd. Dessutom kommer det finnas insamlingsbössor på plats vid entréerna. Om inget annat ger det laget ytterligare anledning göra publiken glad och att ta hem tre poäng.

Veckan innan match körs BoIS-hjälpen, vad är BoIS-hjälpen?
– En satsning för att hjälpa föreningen ekonomiskt där allmänheten kan buda hem unika BoIS-upplevelser och prylar. Allt sker via en auktionssida på landskronabois.com och veckan avslutas med att olika partners bjuder publiken på fri entré i hemmamatchen mot IK Frej.

 

Foto
  • Nisse Nilsson