BoIS fick en mardrömsstart med insläppt mål efter bara 40 sekunder. Öster var klart bättre än BoIS matchen igenom och vann till slut med 5-0.

Knappt 40 sekunder hade gått innan BoIS slagit sin första felpass. Den blev extra kostsam då Öster slog en djupledsboll genom luckan i BoIS backlinje och Joao Pedro hann före Kaddoura och vrickade in bollen. Först efter 20 minuter kom BoIS fram i sitt första ordentliga anfall, som till slut resulterade i en hörna. BoIS visade inte upp något vidare passningsspel och skapade inte heller några farligheter i första halvlek. Amr hann med en bra räddning innan Öster till slut ändå gjorde 2-0 efter att ett långt inlägg nickats in vid bortre stolpen.

Andra halvlek hann bara vara igång i 40 sekunder innan matchen avbröts. När den en timme och 15 minuter senare återupptogs fick BoIS en lika dålig start som på första halvlek. Öster tilldömdes straff bara fem minuter in och satte 3-0. I minut 57 kom 4-0, och ytterligare några minuter senare gjorde Öster 5-0 på en retur där Kaddoura först svarat för en vass räddning.

Det lilla BoIS hade framåt svarade till största del Adi Nalic för, bland annat spelade han fram till Sadat som hade ett bra skott strax utanför, vilken var BoIS bästa chans i andra halvlek. Utöver det ledde anfallsspelet inte till mer än enstaka hörnor och i övrigt hade BoIS bland annat svårigheter med att etablera längre anfall och komma upp i press.

Öster – BoIS 5-0 (2-0)
1 1-0
40 2-0
51 3-0
57 4-0
61 5-0

 

Kaddoura

Sampsted
Arsenijevic
Okine (65 J Andersson)
Tkacz

Pivkovski
Samuel
Ekvall
Jensen (68 Olofsson)

Nalic
Sadat (76 Fritzhell)

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS