I år har Landskrona BoIS upplevt ett enormt stöd från supporterled. Det har lanserats fantastiska initiativ för att hjälpa föreningen ekonomiskt och vi har haft härliga publikmatcher på IP.

Därför var det med stor besvikelse och förtvivlan som vi bevittnade händelserna under dagens match i Växjö. Matchen blev kort avbruten redan under första halvlek pga inkastade bollar från bortasektionen vilket påverkade spelet och direkt efter paus avbröts matchen i ca 1 h efter ett knallskott. Bortasektionen tömdes och spelet kunde sedan komma igång igen.

Landskrona BoIS vill understryka att vi tar avstånd från dagens händelser och vi kommer samarbete med polis och Östers personal för att identifiera de skyldiga. Vi vill också be om ursäkt till alla BoIS- och Österfans som följde matchen från läktaren eller TV-soffan och som fick sin fotbollseftermiddag förstörd.

Till alla er BoISare där ute,
Styrelse, kansli, spelare och ledare sliter alla med näbbar och klor för föreningens bästa. Under ett tufft år har Zebrafond, BoIS-hjälpen och alla andra initiativ varit oerhört inspirerande och gett hopp om en ljus randig framtid. Vi vet att den absoluta majoriteten av BoISare inte står bakom bangers eller inkastade föremål. Låt oss visa att några enstaka personer inte ska få förstöra det BoIS vi tillsammans bygger.

Heja BoIS!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS