Idag åker Landskrona BoIS till Göteborg för att möta GAIS och inför dagens match har huvudtränare Jack detta att säga:

-Vi ska visa ALLA och inte minst oss själva att vi kan så mycket bättre än vad vi gjorde i matchen mot Öster. Både på träningarna, de individuella samtalen och lagsamtalen har vi jobbat och pratat om vad det betyder att ge det maximala på planen, allting från dueller till att förflytta sig på rätt sätt på planen och vad det betyder att göra saker som ett lag, göra varandra bättre.

-Det är viktigt att vi tar ansvar på planen och ställer krav på varandra. Idag ska vi se ett BoIS som står upp för varandra under hela matchen i både med och motgång under matchens gång.

Saknas idag gör Edafe Egbedi, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Granit Stagova och Joe Sisé.

Truppen som är aviserad består av följande spelare:

Amr Kaddoura, Viktor Noring, Alfons Sampsted, Philip Ljung, Jetmir Haliti, Emmanuel Okine, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Jakob Andersson, Kevin Jensen, Adi Nalic, Igor Arsenijevic, Karim Sadat, Monday Samuel, Melvin Fritzhell, Akram Mansour, Jihad Fakhouri och Filip Pivkovski.

Matchstart kl 16.00 på Gamla Ullevi där det också är fri entré för samtliga åskådare. Bortasupportrar behöver inte lösa biljett utan kan gå in direkt genom spärrarna på bortasektionen.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS