På fredag kl 19 tar Landskrona BoIS emot AFC Eskilstuna hemma på IP i den näst sista hemmamatchen i årets Superettan. Alla som kan läsa tabellen ser att det är en bra bit upp till kvalplats och inget annat än 3 poäng krävs om det ska finnas någon chans till randigt Superettan-spel 2019.

Jack inför matchen:
– Vi valde att ställa upp med en 3-5-2 uppställning mot GAIS och det finns vissa positiva saker vi kan ta med oss från den matchen. Försvarsspelet fungerade totalt sett ganska OK, deras mål tillkommer på rent individuella misstag som vi helt enkelt inte har råd med. Vi måste även bli bättre i spelet med boll, flytta upp och våga mer framåt, vilket varit i fokus under den gångna träningsveckan.

BoIS aviserar följande trupp: Viktor Noring, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Alfons Sampsted, Emmanuel Okine, Jetmir Haliti, Philip Andersson, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Monday Samuel, Filip Pivkovski, Emil Jönsson, Akram Mansour, Karim Sadat, Adi Nalic, Kevin Jensen, Melvin Frithzell och Noor Zadran.

Avspark kl 19.00 som sagt. Varmt välkomna!

Foto
  • Nisse Nilsson