Idag lördag tar Landskrona BoIS emot Jönköpings Södra hemma på IP i årets sista hemmamatch. Tyvärr blev det i måndags klart att vi spelar i Division 1 under 2019. Vi hoppas att alla supportrar som varit med under hela året även dyker upp i sista matchen.

Jack inför dagens sista match på IP
-Vi ska se till så att vi bygger vidare på den bra prestation vi gjorde senast mot AFC Eskilstuna. Där vi gör jobbet för varandra 100% i såväl anfall som försvarsspel.

-Det är också en fråga om framtid där vi förväntar oss att spelarna visar att de är vinnare och vill avsluta på ett snyggt sätt.

Jetmir Haliti och Emmanuel Okine är sjuka och missar dagens match. Alexander Tkacz har fortfarande problem med baksidan och Edafe Egbedi står även han utanför dagens trupp.

BoIS aviserar följande trupp: Viktor Noring, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Alfons Sampsted, Philip Andersson, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Monday Samuel, Filip Pivkovski, Emil Jönsson, Akram Mansour, Karim Sadat, Adi Nalic, Kevin Jensen, Melvin Frithzell, Jakob Andersson och Noor Zadran.

Avspark kl 16.00 på Landskrona IP. Varmt välkomna!