Dags för årets sista tävlingsmatch när vi idag åker upp till Göteborg för att möta ett Örgryte som stått för en stark säsong och ligger fyra i tabellen. 

Amr Kaddoura är iväg på landslagsuppdrag och i hans frånvaro kliver U19-målvakten Beck Dane Wallgård in i truppen som ser ut enligt följande:
Beck Dane Wallgård, Viktor Noring, Philip Ljung, Philip Andersson, Jetmir Haliti, Dennis Olofsson, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Alfons Sampsted, Kevin Jensen, Emil Jönsson, Jakob Andersson, Karim Sadat, Adi Nalic, Akram Mansour och Noor Zadran

Jack:
– Trots att nedflyttningen är ett faktum har vi haft en bra träningsvecka vilket förhoppningsvis visar sig genom en bra insats idag. För alla med svartvitt hjärta vill vi avsluta serien snyggt med tre poäng.

Avspark kl 16.00 på Gamla Ullevi. För er som inte kan se matchen rapporterar vi som vanligt via Twitter.

Heja BoIS!

Foto
  • Nisse Nilsson