Seniorlagets huvudtränare Jack Majgaard Jensen och Landskrona BoIS har idag gemensamt beslutat att gå skilda vägar. Jack tog över huvudtränaruppdraget efter Agim Sopi under sommaren 2018 och ledde laget i de avslutande 9 matcherna.

– Jack klev in i en tuff situation där laget var inne i en negativ trend och har tillsammans med staben lagt ned ett jättejobb under hösten. Efter degraderingen kände båda parter att det var bäst att gå skilda vägar och vi önskar nu Jack all lycka i framtiden, säger styrelsens fotbollsansvarige Daniel Stålhammar.

– Jag vill gärna tacka alla de fantastiska människor som jag har träffat under min korta tid i BoIS. Från alla spelare och ledare till fansen som trots att det resultatmässigt varit tufft gjort att jag hela tiden kände av den svartvita kärleken till klubben. Det kommer jag aldrig att glömma och stort tack för det, säger Jack själv.

– Det bästa för mig och klubben är en nystart så att vi kan se framåt mot nya mål och därför går vi skilda vägar. Jag önskar klubben och inte minst min efterträdare stort lycka till i framtiden, avslutar Jack.

Tack och kör hårt i framtiden Jack!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS