Börjar du på gymnasiet 2019? Vill du få bra förutsättningar att bli så bra som du kan bli på fotboll, för att en dag förhoppningsvis spela elitfotboll? Då har du en unik möjlighet att göra detta genom att söka till en nationellt godkänd idrottsutbildning. Landskrona BoIS har ett samarbete med Öresundsgymnasiet i Landskrona – Vi hjälper dig mot en hälsosam idrottskarriär och prestationsutveckling – en helhetslösning med din fotbollssatsning och dina studier. 

Landskrona BoIS har samarbete med Öresundsgymnasiet i Landskrona som erbjuder en nationellt godkänd idrottsutbildning. Utbildningen är kvalitetssäkrad av Svenska Fotbollsförbundet och följer den nationella kursplanen. Våra tränare är kunniga, engagerade och har landets högsta fotbollsutbildningar för att hjälpa dig ta nästa steg i din utveckling.

Mer information om Öresundsgymnasiet: https://www.landskrona.se/oresundsgymnasiet-landskrona/

Om du är intresserad av NIU, så ansöker du genom att följa dessa steg:

1. Gå in på: https://gymnasieansokan.svenskfotboll.se

2. Registrera dig

3. Ansök till Öresundsgymnasiet med inriktning NIU

Sista ansökningsdag är lördagen den 30 november 2018.