Kevin Jensen

En av Landskrona BoIS mest lovande talanger heter Kevin Jensen och har under 2018 börjat presentera sig för Landskronapubliken. Under en längre tid har Kevin också uppmärksammats på landslagsnivå och under v.46 var han återigen på läger med P17-landslaget. 

– Det är riktigt roligt att vara med på landslagsnivå och det känns som ett kvitto på att man gjort något bra, säger Kevin.

Det senaste lägret handlade framförallt om att förberedelser inför det kommande EM-kvalet och ett mästerskap med landslaget är ett av Kevins mål inför framtiden.

– Först och främst vill jag ta en plats och bidra under EM-kvalet. Flera av mina lagkamrater spelar i Allsvenska klubbar så konkurrensen är tuff men jag känner att jag fixar denna nivån och att få uppleva ett mästerskap skulle vara otroligt kul, berättar Kevin.

Under en tung BoIS-höst bjöd Kevin och en del andra spelare på några ljusglimtar vilket gett många randiga hopp inför framtiden.

– Det var självklart tråkigt att det slutade som det gjorde med nedflyttning men det är bara att ta nya tag i Division 1. För egen del kändes det bra att få spela mer mot slutet, fortsätter Kevin.

På frågan om vad som varit säsongens höjdpunkt minns Kevin tillbaka mot ett inhopp i Halmstad framför ögonen på en viss Billy Magnusson.

– Inhoppet mot Halmstad där jag gjorde en assist var extra kul, avslutar Kevin.

Vi önskar Kevin stort lycka till i både randigt och landslaget under 2019.!