Landskrona BoIS har gjort klart med det första nyförvärvet inför säsongen 2019. Det är anfallaren Linus R Olsson som återvänder till randigt på ett tvåårskontrakt.  

– Det känns oerhört kul att vara tillbaka i min moderklubb. Klubbens projekt med Billy och Max känns spännande och det är skönt att vi fått allt på plats, säger Linus som lämnade randigt 2012 för Trelleborgs FF och har sedan dess varit på utlandsäventyr i Danmark, USA och Island. Närmast kommer Linus från FC Rosengård.

Huvudtränare Billy Magnusson är glad att ha lagt ytterligare en pusselbit i truppbygget.

– Rekrytering till forwardspositionerna har varit prioriterat och i Linus får vi en etablerad spelare som kan spela både central- och ytterforward. Dessutom är det en kille med stort BoIS-hjärta och som under hela rekryteringsprocessen visat att han ville komma till klubben vilket känns riktigt bra, säger Billy.

Vi hälsar Linus varmt välkommen tillbaka till randigt!

Foto: Kevin Alexandersson, Infochannel