Ännu en randig återvändare har skrivit på A-lagskontrakt med BoIS 2019. Försvarspelaren Jesper Lernesjö är tillbaka och har skrivit på ett avtal för säsongen 2019. 

– Det är kul att komma tillbaka till BoIS. Sedan jag fick lämna 2015 så har jag arbetat hårt för att fortsätta utvecklas och det ska bli kul att springa ut på IP igen, säger Jesper som gick hela vägen från BoIS ungdomsverksamhet till A-laget innan övergången till Högaborgs BK 2015.

Huvudtränare Billy Magnusson har bra koll på Jesper.

– I Jeppe får vi ännu en spelare som brinner för klubben. Han har utvecklats i Division 2 det senaste året och förhoppningsvis kan vi hjälpa honom ta ytterligare steg i den utvecklingsbara miljö vi vill skapa, säger Billy.

Billy poängterar också att Jesper och hans karaktär är ett föredöme för alla unga fotbollsspelare.

– Vägen till ett A-lagskontrakt är inte alltid spikrak och Jeppe är ett utmärkt exempel på att det finns en möjlighet att komma tillbaka för de som verkligen vill och kämpar för det. I detta fall tvekade aldrig Jeppe när vi visade intresse och det känns oerhört kul att få in en sådan karaktär i laget, avslutar Billy som kan gå till helg med ytterligare en bit på plats i truppbygget.