Landskrona BoIS förstärker A-truppen med mittbacken Viktor Wihlstrand som skrivit på ett tvåårsavtal. Viktor kommer senast från Hittarps IK och i BoIS återförenas han med Max Mölder som han hade som tränare 2015-2017. 

– Det känns inspirerande att komma till en så anrik förening som BoIS och det ska bli oerhört kul att springa ut framför supportrarna på IP, säger Viktor som beskriver sig själv kraftfull duellspelare som inspireras av att alltid se till att han själv och lagkamraterna ger 100 % på planen.

Både huvudtränare Billy Magnusson och assisterande Max Mölder har haft ögonen på Viktor under en längre tid. Den sistnämnde känner dessutom Viktor väl sedan deras tid tillsammans i Hittarp.

– I Viktor får vi en spelare med god fysik och som är otroligt professionell både på och utanför plan. De senaste åren har han verkligen hittat rätt i sin roll på plan och har en stark säsong bakom sig i Hittarp, berättar Max.

Viktor jobbar till vardags som jurist men ser inga problem med att kunna kombinera jobbet med en helhjärtad satsning på fotbollen.

– BoIS har haft ett tufft år men det känns kul att få vara med på denna nystart och förhoppningsvis bidra till att vi tar steget tillbaka till Superettan, avslutar BoIS senaste nyförvärv.