Truppbygget fortsätter inför 2019 och ännu en återvändare är klar för A-laget. Det är 19-åriga Filip Olsson, med förflutet i BoIS ungdomsverksamhet, som skrivit på ett tvåårsavtal med Landskrona BoIS.

– Det känns kul att vara tillbaka i BoIS. Klubben gör en nystart som känns spännande att vara med på, säger Filip som tidigare varit ungdomsspelare i föreningen innan han lämnade för Eslövs BK där han det senaste året varit en bärande spelare trots sin unga ålder.

Billy Magnusson är nöjd med att få in ännu en ung och utvecklingsbar spelare som dessutom har erfarenhet av seniorfotboll.

– Filip Olsson är ännu en spelare med bakgrund i BoIS akademi som utvecklats bra i Eslövs BK:s seniormiljö. Han är en ledartyp på plan med bra speluppfattning och kan användas i olika roller på mittfältet, säger Billy när han ombeds beskriva sitt senaste nyförvärv.

Filip själv ser sig själv som en löpstark tvåvägsmittfältare och har målsättningen klart för sig inför 2019.

– Jag vill självklart försöka ta en plats i startelvan och bidra till att laget kan vara med och slåss i toppen, avslutar Filip.

Varmt välkommen tillbaka – ränderna går aldrig ur!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS