Jakob Andersson kom till Landskrona BoIS U19-lag från Malmö FF inför säsongen 2018 men flyttades snabbt upp i A-truppen där han gjorde ett flertal inhopp under hösten. Nu står det klart att Jakob förlänger sitt kontrakt med klubben. 

– Jag är stolt över att fortsätta representera BoIS. Nu vill jag fortsätta utvecklas ännu mer och visa vad jag går för på riktigt, säger Jakob efter att ha signerat sitt nya avtal som sträcker sig över säsongen 2019.

Billy Magnusson är glad att ha fått ännu en bit på plats i truppbygget.

– Jakob är en spelare med professionell inställning som förstått att vägen till framgång är hårt arbete och att man som spelare är nyckeln för sin egen utveckling. Han kan dessutom anvädas på flera positioner och kommer vara väldigt nyttig för oss nästa år, säger Billy.

Det står dessutom klart att Martin Jönsson, som även han flyttades upp i A-laget under våren tillsammans med Jakob, lämnar BoIS. Vi önskar Martin ett stort lycka till och hoppas återse honom på IP i framtiden!