Sommaren 2018 tecknade HSB, som första partner, och Landskrona BoIS ett samarbetsavtal kring klubbens initiativ Mötesplats IP. I dagarna förnyades avtalet och satsningen inför 2019.

– För HSB Landskrona är det en självklarhet att vara en del av BoIS satsning Mötesplats IP. Att lyfta fram t ex Tjejfotboll och Nattfotboll är viktiga projekt och vi ser fram emot att vara en betydande part till detta säger Mikael Jönsson, VD HSB Landskrona.

Mötesplats IP är Landskrona BoIS fotbollsbaserade samhällsengagemang samlade under ett namn. Under 2019 fortsätter satsningen på bl a Tjejfotboll och Nattfotboll, men även Skolsamverkan och andra projekt fortsätta att utvecklas. HSB går alltså in som Huvudpartner till detta.

– HSB Landskronas engagemang för vårt Mötesplats IP betyder jättemycket för klubben och för Landskrona. Vi satsar långsiktigt med Mötesplats IP och ser Karlslund som ett viktigt område att fokusera på. Säger Anders Lindfors, Marknadsansvarig Landskrona BoIS.

Mötesplats IP ska bli en naturlig plats för alla unga att aktivera sig kring. Det kan handla om fotboll med funktionsnedsättning eller enskilda aktiviteter under året.

– Vi vill fortsätta stötta positiva samhällsinitiativ som Mötesplats IP. Det kommer att leda till fler unga i vettiga aktiviteter och fler i rörelse. Landskrona BoIS satsar rätt och det vill vi vara en del av, fortsätter Mikael Jönsson.

Avtalet sträcker sig över 2019 och tanken är att det ska bli fler aktiviteter under året i HSBs namn.

– Vi har en del andra mindre projekt på gång som vi diskuterar och som ska genomföras under året, avslutar Anders Lindfors.

HSB kommer även att vara Huvudpartner till Landskrona BoIS under 2019.

För mer information, kontakta Marknadschef Anders Lindfors. 0735-17 13 08 eller Klubbchef Max Lundmark, 0707-22 93 35.