Idag står det klart att Philip Ljung lämnar Landskrona BoIS för Varberg i Superettan.

– Philip är en spelare från egna led som som varit uppskattad i både senior- och ungdomsverksamheten. När han fick chansen till fortsatt spel på Superettannivå ville vi inte stå i vägen och hittade därför en bra lösning för alla parter. Nu önskar vi Philip stort lycka till i framtiden, säger Daniel Stålhammar fotbollsansvarig i BoIS styrelse.

– Jag vill rikta ett stort tack till de tränare som hjälpt mig på min resa i Landskrona. Både under ungdomsåren och i A-laget. Stort tack även till alla de som hjälpt till runt om i klubben och supportrarna. Nu önskar jag BoIS och mina gamla lagkamrater ett stort lycka till framåt, säger Philip.

Vi tackar Philip för sin tid i den randiga tröjan och önskar honom lycka till i Varberg!

Foto: Nisse Nilsson