Idag drar A-laget igång fotbollssäsongen 2019 med årets första träning. Laget och staben samlades för första gången på IP och det gjorde man med flera nya namn i tränarstaben. 

Billy Magnusson och assisterande tränare Max Mölder har fått flera pusselbitar på plats i både spelartrupp och ledarstab. Vid dagens träning återfanns målvaktstränare Ignacho Sanchez och massör Björn Andersson från fjolårets stab. Dessutom presenterades två välbekanta tillskott till staben i Tomas Mårtensson och Jonny Karlsson.

Tomas är ett välbekant namn som engagerat sig i BoIS tidigare och kommer ansvara för skadebehandling och rehab. Jonny har sin bakgrund i friidrottsvärlden och kommer ansvara för fysträning och aktivering i samband med träning.

– Det känns riktigt kul att kunna få in två så kunniga personer i staben och som dessutom har en stark Landskronakoppling, sa Billy när han presenterade sin nya stab för laget vid dagens träning.

På lagledarposten tackade vi Roland ”Rolle” Rundqvist för lång och trogen tjänst efter säsongen 2018 och rollen kommer nu fyllas av Arne Martler som även kommer jobba med klubbens ungdomsmålvakter. Dessutom är Lasse Persson fortsatt materialansvarig bakom kulisserna.

Vi hälsar våra nya ledare hjärtligt välkomna till randigt!

För de som är nyfikna på att följa det nya laget och staben så tränar laget enl följande:

Fredag 11 januari 16:30

Lördag 12 januari 10:30

Måndag 14 januari 16:30

Tisdag 15 januari 16:30

Torsdag 17 januari 16:30

Fredag 18 januari 16:30

Lördag 19 januari 10:30