BoIS-fostrade Amr Kaddoura är just nu iväg på sitt första mästerskap med det Palestinska landslaget. Idag, fredag, spelar laget mot Australien med flera namnkunniga spelare i laget. 

– Det har varit en stor upplevelse för laget hittills. Vi hade en månad långt träningsläger i Qatar där vi spelade mot några tuffa motståndare för att förbereda oss inför de asiatiska mästerskapen. Alla i laget är riktigt bra killar som är roliga att vara runt och det har gjort min upplevelse här riktigt bra. Vi hoppas att göra landet Palestina och det palestinska folket över hela världen stolta. Vi är nöjda med vårt resultat mot Syrien där det blev 0-0, men vi vet att vi har en väldigt tuff match mot Australien på fredag (läs idag) ​​och därefter en annan tuff match mot Jordanien, berättar Amr.

Att spela på landslagsnivå har varit lärorikt för Amr som tror att erfarenheten kommer stärka honom inför den kommande säsongen.

– Det har varit bra för mig att vara i en landslagsmiljö. Jag har blivit mycket imponerad av nivån och det har varit fantastiskt att ha möjlighet att spela med och även mot några talangfulla spelare. Det är alltid en ära att spela för landslaget, och det håller mig också i god form innan försäsongen börjar. Jag har njutit av min tid hittills och jag tror att jag har blivit en bättre spelare tack vare min tid här, avslutar Amr.

I gruppspelets första match spelade Palestina 0-0 mot Syrien och kl 12 idag, fredag, väntar Australien innan man avslutar gruppspelet mot Jordanien på tisdag.

Vi önskar Amr ett stort lycka till i fortsättningen av turneringen!