På lördag 19/1 tränar A-laget 10:30 på IP. I samband med detta bjuder vi in medlemmar och årskortsinnehavare till en mingellunch efter träningen där det ges möjlighet att träffa årets spelare och ledare. 

– Det var ledarstaben själva som tog detta intiativ för att ge våra supportrar möjligheten att lära känna årets trupp. Dessutom kommer träningen präglas av mycket spel så det är ett utmärkt tillfälle för nyfikna BoISare att få en första blick av det nya BoIS och sen mingla med spelare och ledare över en värmande lunch, berättar Klubbchef Max Lundmark.

Efter träningen slår klubben upp dörrarna till restaurangen på IP där det serveras kamratpytt och dryck. Mat måste förbeställas i formuläret nedan. Vi öppnar kl 12 och stänger 14.

Spelare och ledare ansluter till restaurangen direkt efter träningen för lunch och mingel. Kamratpytt förbeställs för 89 kr och baren är öppen med dryck och tilltugg för de som önskar det.

Vill du delta men är inte ännu medlem eller årskortsinnehavare? Inga problem. Klicka här för att lösa medlemskap och årskort redan idag. 

Välkomna!

 

[contact-form-7 id=”14816″ title=”Anmälan a-lagslunch”]