På lördag sparkar A-laget igång årets första träningsmatch när man besöker Strandvallen och Mjällby AIF. Billy Magnusson och stab tar med sig en stor trupp på 21 man och ser fram emot att se flera spelare göra sin första match i den randiga tröjan.

– Vi har ett hungrigt gäng som jobbar hårt och ska bli spännande att se hur långt vi kommit i de principer som vi fokuserat på under upptakten. Vi är 21 spelare uttagna i truppen och vi utgår från att ingen spelar 90 minuter vilket innebär att det troligtvis blir speltid för alla, berättar Billy.

Mjällby har bytat plats med BoIS i seriesystemet och går in i säsongen 2019 som nykomlingar i Superettan.

– Det blir ett bra test för oss att möta Mjällby. Laget vann Division 1 förra året och det ger oss möjlighet att se vart vi står, säger Billy.

På skadelistan står för närvarande Granit Stagova, Alexander Tkacz och Sumar Almadjed. Dessutom har både Amr Kaddoura och Filip Olsson fått ledigt.

BoIS mönstrar följande trupp:

Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Hampus Nilsson, Måns Ekvall, Linus R Olsson, Hampus Fehrm, Jacob Ondrejka, Igor Arsenijevic, Jakob Andersson, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Ivan Majetic, Emil Jönsson, Jihad Fahkouri, Kevin Jensen, Max Mårtensson, Beck Dane Wallgård.

Matchen sänds live av Mjällby och kan köpas via länken nedan. Avspark 13:00.

https://play.staylive.se/nordicframesplay/l/13596