Idag har Landskrona BoIS gjort klart med en etablerad forward som länge varit på klubbens radar. Det är Landskronasonen Robin Hofsö som ansluter till A-laget och återvänder därmed till randigt efter ett par år i andra klubbar.

– Det känns fantastiskt kul och som en spännande utmaning, säger Robin som lämnade randigt 2015 och kommer senast från Eskilsminne IF.

Bakom kulisserna har huvudtränare Billy Magnusson jobbat hårt för att få Robin på plats och kan nu konstatera att hans trupp förstärks med en spelare som gjort 19 mål i Divsion 1 förra säsongen.

– Robin är en spelartyp och karaktär som passar bra in i vår trupp och är dessutom en spelare med lokal förankring som känner staden och klubben. I Robin får vi en hårt arbetande forward som är bra i boxen samtidigt som han är ett hot i djupled. Att han också är en spelare som förstår vikten av ett bra presspel gör att han även kommer bidra med den delen, säger Billy om sitt senaste nyförvärv.

Kontraktet är skrivet på ett år och Robin gör sin första träning redan imorgon måndag, 28/1, kl 16:30 på IP. Huvudpersonen själv ser fram emot att komma igång med säsongen.

– Att komma tillbaka till BoIS passar mig väldigt bra. Jag kan bo kvar i Skåne och dessutom bidra med något till staden och klubben som ligger en varmt om hjärtat, avslutar Robin.

Vi önskar Robin varmt välkommen tillbaka. Ränderna går aldrig ur!

Foto: David Jönsson