Landskrona BoIS är en fotbollsklubb med anor. Föreningen bildades 1915, ligger på 15:e plats i den allsvenska maratontabellen och leder maratontabellen för Sveriges näst högsta serie. Föreningen har ett allsvenskt stort silver och ett svenskt cupguld som främsta meriter. Innevarande säsong spelar Landskrona BoIS i Division 1 Södra. Klubben har ett kansli som leds av Klubbchef Max Lundmark. Ordförande är Urban Jansson.

Landskrona BoIS är inne i en stark förändringsperiod. Ett omtag av barn- och ungdomsfotbollen görs, en lokal prägel och förankring i seniorlaget har skapats och föreningen har lanserat ett stort fotbollsbaserat samhällsarbete med höga ambitioner i ”Mötesplats IP”.

Kommunikationsansvarig Landskrona BoIS

Klubben har idag ett tämligen aktivt kommunikationsarbete med närapå dagliga uppdateringar på hemsida och hög aktivitet i kanaler som Instagram, Twitter, Facebook och LinkedIn. Dessutom sker löpande kommunikation med medlemmar och samarbetspartners via e-post och sms-utskick och vissa fall även traditionella brev. Detta arbete utförs av klubbens Mediagrupp tillsammans med personalen på kansliet. BoIS mediagrupp består för närvarande av ca 5-7 personer som arbetar helt ideellt.

Inom klubben upplever vi att intresset är högre än på länge för vår verksamhet och vi vill nu ta nästa steg i utvecklingen av kommunikationsarbetet. Vi ser därför ett behov av en samordnande roll som Kommunikatör.

Uppdraget som Kommunikationsansvarig är ideellt och rollen blir:

Huvudansvarig för att bygga vidare på och utveckla alla våra informationskanaler
Samordnare för klubbens mediagrupp
Kommunikativ brygga mellan klubb, medlemmar, supportrar och stad
Kontaktperson i kommunikativa frågor till styrelse, stab och kansli

Uppdraget omfattar minst 2 – 3 besök i veckan på IP. Har du möjlighet att närvara ännu oftare är det självklart positivt.

Vi erbjuder
Som Kommunikatör i Landskrona BoIS blir du en mycket viktig kugge i arbetet med att ge vår omvärld en initierad, fängslande och transparent bild av Landskrona BoIS. Det händer mycket positivt i klubben just nu och som Kommunikatör kommer du rakt in i hjärtat av den randiga vardagen och gemenskapen.

Vi söker
Vi söker dig som har viss erfarenhet av kommunikationsarbete, som är väl bevandrad med de kanaler klubben använder och som har idéer om hur vi kan utvecklas ytterligare. Det är viktigt att du är nyfiken, strukturerad, bra på att nätverka, handlingskraftig och prestigelös. En lagspelare helt enkelt. Det är en fördel om du har hyggliga fotbollskunskaper och ett randigt hjärta sedan tidigare, men inget krav. Det är aldrig för sent att bli BoISare!

Ta kontakt
Vi tillämpar löpande intervjuer för det här uppdraget. Välkommen med din ansökan med CV och några rader om dig själv till Klubbchef Max Lundmark.

Kontaktpersoner
Max Lundmark, Klubbchef Landskrona BoIS
max.lundmark@landskronabois.com
070 – 7729335

Torgny Andersen, kommunikationsansvarig styrelseledamot Landskrona BoIS
0733-922 595

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS