A-laget har idag gjort klart med två förstärkningar till A-laget. Det är målvakten Kevin Alin och försvararen Kofi Yeboah Addae som ansluter till truppen efter en tids provspel. 

– Det känns kul att vara tillbaka i BoIS och det blir en spännande utmaning att gå in och konkurrera med Amr om målvaktsplatsen, säger Kevin som har ett förflutet som både ungdoms- och seniorspelare i randigt.

Huvudtränare Billy Magnusson är nöjd att ha sin målvaktskonstellation på plats.

– Kevin är en målvakt som är duktig med fötterna och vågar ha en hög utgångsposition. Sedan sin senaste sejour i BoIS har han skaffat sig nyttig erfarenhet av seniorfotboll i division 2 med Kvarnby vilket gjort honom till en bättre spelare och det känns bra med två duktiga målvakter i truppen, säger Billy.

Billy fortsätter om dagens andra nyförvärv, ytterbacken Kofi Yeboah Addae:

– Kofi har vuxit för varje träningspass han gjort med oss och han är en bra karaktär som vill något med sin fotboll. Han är dessutom användbar som både högerback och vänsterback vilket ökar konkurrensen i truppen, säger Billy.

Kofi själv känner sig nöjd att gjort klart med BoIS efter sin andra provträningsperiod med klubben.

– Jag provtränade med BoIS redan 2015 och vet att klubben spelar en fotboll som kommer utveckla mig. Det känns skönt att allt är klart, säger Kofi.

Båda spelare har skrivit på kontrakt över säsongen 2019 och truppbygget är därmed i princip klart men Billy öppnar upp för att ytterligare någon förstärkning kan bli klar inom kort.

– Vi tittar på ytterligare en försvarare med tanke på att Alexander Tkacz kommer missa stora delar av säsongen och hoppas ha detta på plats inom kort, avslutar Billy.

Vi önskar Kevin och Kofi välkomna till randigt!