Igor Arsenijevic är inne på sin femte säsong i BoIS och liksom övriga i laget är han inne i en tuff träningsperiod.

— Kroppen känns helt okej! Det är klart att det var lite tungt i början men det känns bättre och bättre. Vi har tränat måndag, tisdag, torsdag och fredag och vi har haft bra träningar. I början av veckan var det lite tuffare med en del styrketräning. Det känns som bra förberedande träning, det tar tid att bygga upp fysiken inför säsongen, säger han.

Förutom bra intensitet har det varit en del tävlingsmoment. Fystränare Jonny Karlsson höll i uppvärmningen på fredagsträningen och tävlingsgnistan lös hos spelarna som kastade sig fram på konstgräset för att komma först till konen och vinna sin löpduell.

— Vi har en bra mentalitet, alla vill vinna. Ta bara mittfältet, där har vi många duktiga spelare, stor konkurrens, säger han.

Igor var med i matchen mot Fremad Amager förra året och räknar på nytt med en tuff match.

—Fremad är en riktigt bra motståndare. Då vann vi med 2-1 men det är ett tufft lag som spelar en typisk dansk fotboll med bland annat hög press. Det kommer bli en tuff match för oss, säger han.

Text
  • David Jönsson