Dansken är här, igen. A-lagets period med matcher mot danskt motstånd fortsätter och imorgon, lördag, väntar Nykøbing FC hemma på Landskrona IP.

-Nykøbing spelar i samma serie som Fremad Amager och ligger för tillfället i toppen av danska motsvarigheten till Superettan, en poäng före Fremad. De har dessutom endast två veckor kvar till seriestart så vi förväntar oss tufft motstånd även denna helg. Mot Fremad hade vi problem under inledningen men spelade upp oss efter 25 minuter och det blir viktigt att vara med från början denna gång, berättar huvudtränare Billy Magnusson.

Laget har tagit med sig många lärdomar efter förra helgens förlust mot Fremad Amager och tränarstaben vet vad de vill se av killarna mot Nykøbing.

-Fremad påminde oss om hur snabbt man kan straffas vid fasta situationer. Dessutom såg vi hur viktigt det är med kommunikation och intensitet i vårt presspel. Däremot tar vi med oss att vi växte in i matchen och visade mer mod efterhand vilket blir viktigt att fortsätta med i kommande matcher, säger Billy.

Mot Nykøbing saknas Igor Arsenijevic, Robin Hofsö och Jonathan Asp som samtliga har mindre skador. Dessutom har Emil Jönsson fått ledigt.

-Robin har viss irritation i låret och eftersom han inte är i full matchform vill vi inte riskera honom. Igor måste också stå över matchen på grund av en inflammerad hälsena medan Jonathan Asp har en öm fot, förklarar Billy om skadeläget.

BoIS trupp: Amr Kaddoura, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus R Olsson, Filip Olsson, Jacob Ondrejka, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Hampus Nilsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Fehrm, Kevin Alin.

Varmt välkomna till IP imorgon lördag kl 13:00!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS