I morgon klockan 13:00 tar BoIS emot Lunds BK med förra BoIS-tränaren Jack Majgaard Jensen vid rodret. Lund blir första försäsongsmotståndaren som randigt också ska möta i serien senare under året. Efter 1-0 förra helgen hoppas naturligtvis Billy på fortsatt positiva besked om gruppens utveckling.

– Ja hittills har vi ju mött lag som legat lite före oss i planeringen och jag tycker väl att det sett bättre och bättre ut. Senast mot Nyköbing var första gången vi hade längre perioder där vi var det bollförande laget. Tidigare har vi haft sådana sekvenser men inte över tid. Vi har förbättrat press-spelet rejält från match till match och nu vill jag och Max naturligtvis se att killarna inte är nöjda med att det var bra sist utan att de vill leverera vecka efter vecka.

Jack Majgaard Jensen har tagit med sig Sebastian Malm från BoIS U19 som assisterande tränare och sedan tidigare finns Martin Rudolfsson i truppen. Inför året har LBK förstärkt med bland annat Jesper Rindmo som spelat i klubben tidigare men som senast kommer från IFK Malmö och Johan Andersson från IFK Värnamo med över 60 Superettan-matcher i bagaget.

– Vi har, precis som i de andra matcherna, valt att inte lägga något fokus på motståndarna utan vi fokuserar vårt eget spel nu på försäsongen. Det är klart att vi ska göra ordentliga analyser av motståndarna under säsongen men så här tidigt så kan det vara en fördel att låta spelarna bli ”överraskade” för att träna laget i att klara av att ändra sig efter att matchbilden förändras.

Billy återkommer med startelvan men truppen är spikad inför i morgon och ser ut som följer:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus R Olsson, Filip Olsson, Jacob Ondrejka, Joel Sundström, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Hampus Nilsson, Sumar Almadjed, Hampus Fehrm, Jonathan Asp

– Det finns i och för sig ett litet, litet frågetecken för Jonathan Asp. Han har en svullen ankel, en slemsäcksinflammation, och har mest löpt denna vecka Men han är i bra fysisk form och det är smärta som hindrat honom så det är ingen fara för honom att spela.

Matchen börjar 13:00 på konstgräset. I morgon kommer Zebrafonden att uppmana till att swisha valfritt inträde i samband med matchen till 123 08 27 071. Håll utkik efter deras affischer. Är du inte månadsgivare så gå in på Zebrafonden.se och teckna dig. Fonden överlämnade en check på 111 111 kronor till BoIS vid förra medlemsmötet.

Välkomna!

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS