Dags för match på konstgräset på Landskrona IP igen. BoIS tar emot Avarta klockan 13:00 och Billy Magnussons mannar hoppas på en bättre, och framförallt, effektivare offensiv än senast mot Lunds BK.

– Vi har fokuserat offensiven denna vecka och mer repeterat defensiven. I måndags analyserade vi matchen mot Lund. Vi tittade på vad som varit bra men också vad vi kan förbättra mot motstånd som spelar den typ av fotboll Lund spelade förra helgen. Vi jobbade också med våra relationer till varandra i måndags. På tisdagar kör vi dubbelpass. Vi jobbade med omställningar på fotbollspasset och sen har vi ju ett styrkepass den dagen också. I onsdags var det fokus på offensiven där vi måste bli spetsigare och sätta dit bollarna. Idag blir det ett lättare pass med lite fokus på snabbhet sammanfattar Magnusson träningsveckan.

Avarta spelar i danska tredjeliga och helgens match är lagets genrep inför seriepremiären.

– Avarta är ”klara” för tävlingsspel så vi räknar med en tuff match men precis som sist lägger vi inget större fokus på hur motståndarna spelar just nu utan vi fokuserar vårt. Men som vanligt när det gäller danska lag räknar jag med hög press och intensitet.

Billy återkommer med startelvan men truppen är spikad inför i morgon och ser ut som följer:

Amr Kaddoura, Kevin Alin, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Kofi Yeboah Addae, Philip Andersson, Måns Ekvall, Linus R Olsson, Filip Olsson, Jacob Ondrejka, Dennis Olofsson, Jakob Andersson, Hampus Nilsson, Sumar Almadjed, Hamus Fehrm, Jonathan Asp, Robin Hofsö, Igor Arsenijevic, Emil Jönsson och Kevin Jensen.
Det innebär att Joel Sundström, Max Mårtensson och Luka Petrovic inte finns med i truppen i morgon.

Matchen börjar 13:00 på konstgräset vid IP. I morgon kommer Zebrafonden precis som sist att uppmana publiken att swisha valfritt inträde i samband med matchen till 123 08 27 071. Håll utkik efter deras affischer. Är du inte månadsgivare så gå in på Zebrafonden.se och teckna dig. Fonden överlämnade en check på 111 111 kronor till BoIS vid förra medlemsmötet.

Välkomna!

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS