Säsongspremiären närmar sig med stormsteg och bara ett par veckor återstår innan A-laget tar emot FC Trollhättan på IP den 7 april. Det är därför hög tid för alla BoISare att köpa årskort och medlemskap. 

– Efterfrågan på årskort har ökat de senaste veckorna men vi är fortfarande en bit ifrån de siffrorna vi vill ligga på. Därför passar vi på att hålla extraöppet i shopen under de två närmaste veckorna. Förutom ordinarie öppettider på fredagar 12-16 kommer vi även ha öppet imorgon, tisdag 5/3 kl 16-18, samt i samband med A-lagets match mot Ängelholms FF på torsdag 14/3, berättar klubbchef Max Lundmark.

– Som extra krydda så kommer vi arrangera en tävling bland alla som gör någon form av köp i shopen från idag 4/3 t.om. fredagen 15/3. Bland dessa lottar vi ut 5 st VIP-paket för två personer med mat vid valfri match under året samt 5 st fotbollar, signerade av A-laget. Förutom årskort och medlemskap är shopen full av randiga souvenirer som också kan köpas i webbshopen, säger Max.

Kan du inte ta dig till shopen kan du boka ditt årskort på följande sätt:

  1. Betala in summan för ditt önskade årskort via Swish, bankgiro eller postgiro.
  2. Märk betalningen med ditt namn, email och typ av årskort.
  3. Kortet hämtas i shopen eller skickas hem till din adress efter ert önskemål.

Mer information om priser och plats hittar du här

Har du redan bokat ditt årskort eller medlemskap men inte fått ditt kort? Kom in till shopen på våra öppettider eller kontakta vår shopansvarige Janet på 0731770381 och goal@landskronabois.com.

Öppettider i shopen v.10-11: 

Tisdag 5/3 kl 16-18.

Fredag 8/3 kl 12-16.

Torsdag 14/3 kl 16-20.

Fredag 15/3 kl 12-16.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS