Inför säsongen 2019 har Landskrona BoIS tagit fram ett nytt koncept för att jobba mer aktivt med att skapa nästa generation BoISare. Konceptet har fått namnet ”BoIS-ambassadör” och är ett nytt sätt för medlemmar, supportrar och gemene Landskroanit att engagera sig i BoIS.

– Upplägget är väldigt enkelt. BoISare kan anmäla sitt intresse att bli BoIS-ambassadör i ett specifikt område. Det kan vara på arbetsplatsen, i kvarteret eller skolgården. Därefter förbereder vi i klubben ett BoIS-paket som ambassadörerna får utdelat en gång i månaden. Paketets innehåll kommer variera från matchaffischer, biljetter till utvalda matcher, souvenirer och andra randiga prylar. Ambassadören åtar sig att sprida paketets innehåll i sitt område med förhoppningen att locka mer folk till IP och att skapa fler nya BoISare, berättar Klubbchef Max Lundmark.

Bakgrunden till BoIS-ambassadörer är det fantastiska stöd som föreningen upplevde från partners, medlemmar och gemene Landskroanit under 2018.

– Förra året fick vi återigen se vilket engagemang det finns för BoIS i Landskrona och BoIS-ambassadörer är ett enkelt sätt för alla randiga att fortsätta stötta klubben. Förhoppningen är att detta är en långsiktig satsning som lockar mer folk till IP men som framförallt bygger ett större intresse för BoIS över tid. Vi får ofta idéer och förslag om publikrekrytering skickade till oss och detta blir ett första steg i att fånga upp det intresset, säger Max

Hur blir man då BoIS-ambassadör?

– Det var väldigt viktigt för oss att göra konceptet enkelt och genomförbart för ambassadörerna. Intresseanmälan skickas direkt till mig på mail (max.lundmark@landskronabois.com) och varje månad kommer ett BoIS-paket finnas för uthämtning i shopen på IP. Därefter är det upp till ambassadören att sprida sitt innehåll i sitt område, avslutar Max.

Den första utdelningen av BoIS-paket görs redan på fredag 22/3 men vi kommer även ha en extra utdelningsdag fredagen därpå (29/3) för de som inte hinner anmäla sig denna vecka.

Heja BoIS!

Bli ambassadör idag! Intresseanmälan skickas till max.lundmark@landskronabois.com.

 

Mer information hittar du här: https://landskronabois.se/?page_id=15353&preview=true